Lønnsomhetsutvikling

Flexperience er en rådgiverorganisasjon som kan bidra innen alle deler av verdikjeden i de fleste bransjer. Sammen finner vi de egnede strategiene for din bedrift. Deretter gjennomfører vi tiltak av ulik karakter, med hensyn til så vel inntekter og kostnader, men- nesker og systemer, logistikk, finansiering og organisering.

 • Markedsføring/Profilering les mer

  Våre rådgivere har spesielt fokus på at markedsføringsaktiviteter skal utløse salg og være effektiv salgsstøtte for selgerkorpset. Feil bruk av økonomiske ressurser kan få store konsekvenser. Vi har erfarne rådgivere som kan senke risikoen for at så skjer. 

 • Media/PR les mer

  Våre rådgivere har som ledere erfart hvor viktig omdømme kan være, og vet hva som kreves i kontakt med media. 

 • Salgsutvikling

  Salg er sannsynligvis den viktigste faktor for gunstig lønnsomhetsutvikling, spesielt innenfor B2B. Det trengs bred erfaring for å organisere salget, velge ut selgere, utvikle salgsorganisasjon og ikke minst lede salgsorganisasjonen. Det er krevende. For å oppnå salgssuksess internasjonalt viser dessverre erfaring at det er mye mer komplisert enn de fleste tror, før de har prøvd. Vi har rådgivere som har prøvd mye. Og hatt både suksesser og fiaskoer. Derfor har de mye å bidra med.

 • Økonomistyring les mer

  Med en bred erfaring fra ulike bransjer vil våre rådgivere raskt se hvor bedrifter har potensial for forbedringer.

 • Finansiering les mer

  Flere av våre rådgivere har mangeårig ledererfaring innen bank og finansiering, og er derfor gode rådgivere og samtalepartnere på dette området. I tillegg til spesialkompetanse på finansiering har de også et bredt nettverk innen næringen/bransjen.

 • Kostnadsreduksjoner les mer

  Det er viktig kontinuerlig å ha fokus på kostnadsreduserende tiltak. Våre rådgiveres breddekompetanse fra mange bransjer kan være et godt bidrag i jakten på kostnadsbesparende tiltak.

 • Innkjøp / logistikk les mer

  Blant våre rådgivere kan bidra til at bedrifter og organisasjoner skaffer seg gode innkjøpsavtaler og en effektiv logistikk.

 • IT rådgivning ved anskaffelser les mer

  Blant våre rådgivere finner dere uavhengige rådgivere med bred rutine innen anskaffelsesprosesser og anbudsprosesser. Denne erfaringen og kompetansen kan spare din bedrift for tid, penger og ergrelse. 

 • HR les mer

  Vår HR-bistand har selvfølgelig som fokus at bedriften skal øke lønnsomheten både på kort og lang sikt. Se HR Business Partner. 2.1.1.3